fra stressramt til stressfri

1:1 Stresscoaching

Forløbet for dig som har været stresset gennem længere tid og som har brug for hjælp til at få stressen ud af kroppen. Forløbet hjælper dig med at komme af med din stress, giver dig værktøjer til at finde indre ro og lærer dig, at forebygge stress. 

Forløbet består af 7 individuelle sessioner med Mie Fabricius, adgang til online yogamateriale og materialer til brug under forløbet. 

Forløbet starter altid med en afklarende telefonsamtale. Samtalen bruges til at afklare og planlægge dit stresscoachingforløb.

 

 

1:1 Holistisk Stressbehandling

Holistisk Stressbehandlingsforløb for dig der har været stresset gennem længere tid, som mærker, at stressen har sidt på kroppen og som har brug for både, at få stressen ud af kroppen, men også til at få hjælp til, at få repareret de skader, stressen har forårsaget.

Forløbet består af 8 individuelle sessioner med Mie Fabricius, adgang til online materiale, guide til kost og kosttilskud der genopbygger kroppen samt materialer.

Forløbet starter med den 1. indledende samtale, som bla. bruges til at sætte dig i gang, afklare og planlægge dit stressbehandlingsforløb.

 

healing mie fabricius

Healing

Healingsbehandlinger for dig der ønsker ro, velvære og energiflow i kroppen. 

Mie Fabricius hjælper dig, ved hjælp af universel livs- og kærlighedsenergi tilbage i balance både fysisk og psykisk. 

Healing kan suppleres med stresscoaching eller coaching for større effekt og kan ligeledes suppleres med andre behandlingsformer.