Stressfri ferie

7 gode råd mod stress

Forebyg stress eller bliv stressfri ved at følge disse 7 gode råd mod stress
Forebyg stress eller bliv stressfri ved at følge disse 7 gode råd mod stress

7 gode råd mod stress

Når man er stresset er det tit svært at finde ud af, helt præcis, hvad man skal gøre for at komme af med sin stress. Jeg husker tydeligt da jeg selv var stresset og hvordan jeg i årevis, ja øv, i årevis fumlede rundt i forsøget på at blive stressfri.

Er du meget stresset, vil jeg til hver en tid anbefale, at du også får hjælp af en dygtig stresscoach. En stresscoach ved helt præcis hvad du skal gøre og du bliver holdt fast til dine stresshormoner er helt ude af kroppen. Og når du så har fået dine stresshormoner ud af kroppen, kan du begynde at sørge for, at indarbejde nogle sunde vaner der gør, at stresshormonerne bliver holdt for døren.

Nedenstående er råd mod stress, som jeg selv følger stort set hver dag. Og det gør jeg fordi jeg  har spildt rigtig mange dage a f mit liv på at være stresset og jeg vil aldrig nogensinde derhen igen.

Jeg har nemlig været meget syg med stress og nedenstående hjælper mig med at være i balance hver evig eneste dag, så jeg aldrig bliver syg af stress igen.

7 gode råd mod stress som du nemt kan få ind i din dagligdag

 

1. Gå en tur hver dag. Naturen er fantastisk til at få os til at lande i os selv.En gåtur hver dag er rigtig god til at få stressen ud af kroppen.

2. Dyrk yoga jævnligt. Om du har en længere praksis eller blot laver 15 minutters tid. Det hjælper alt sammen til at få vores autonome nervesystem til at berolige os.

3. Mediter dagligt. Meditation ændrer og reparerer vores stressramte hjerne og den måde vi reagerer på. Vi bliver mere balancerede.

4. Spis sundt, masser af grønt og sunde olier.

5. Dyrk motion jævnligt meget gerne hver dag( er du meget stresset, så dyrk kun motion der ikke får din puls op, eksempelvis gåture).

6. Skriv alt hvad du skal huske ned, så hjernen ikke bruger energi på at gå og huske (det virker og er så befriende at parkere noget af alt det der skal huskes).

7. Grin og lav ting der betyder noget for dig. Verden er bare et sjovere sted, når vi laver noget vi godt kan lide.

God fornøjelse med at implementere ovenstående i din daglig dag. Din krop og dit sind vil elske dig for det:-)