ansigtsbehandlinger og holistisk hudterapi

Ansigtsbehandlinger og Holistisk Hudterapi

Ansigtsbehandlinger og Holistisk Hudterapi

– når livet tager en uventet drejning

ansigtsbehandlinger og holistisk hudterapiKender du det, at livet nogle gange tager en helt uventet drejning og at du pludselig laver noget, som du aldrig nogensinde havde troet, at du ville lave.

Sådan har jeg det med ansigtsbehandlinger.

Da jeg foråret 2016 startede på Holistisk Hudterapeut uddannelsen var en ting helt sikkert – jeg skulle aldrig bruge den uddannelse til at lave ansigtsbehandlinger.

Jeg husker tydeligt, hvordan jeg fuldstændig skråsikker sagde til mine skønne medstuderende, at jeg var på uddannelsen pga. al den spændende teori om kost, urter, aromaterapi, hormoner, kosttilskud, DNA-analyser m.m., som skulle binde mine yogatilbud og stresscoaching sammen til et endnu mere Holistisk stressbehandlings tilbud, og at det der med, at jeg som en del af uddannelsen skulle uddannes Intuitive Skin Therapist af Line Friis, det var bare noget, som jeg rigtig gerne lagde ansigt til, mens de andre øvede sig.

Jeg fik lagt ansigt til, rigtig mange vidunderlige gange.

Men jeg oplevede også, at det rent faktisk føltes helt rigtigt at udføre ansigtsbehandlinger – måske særligt fordi fokus i behandlingerne er blidt at løsne spændinger og at heale (ja, jeg har healet siden 2012 og det er en fornøjelse at kombinere ansigtsforkælelse med healing).

Så nu er ansigtsbehandlinger og Holistisk Hudterapi en del af mit tilbud til dig og en del af min arbejdsuge.

Crazy ikke?

Og sikkert ikke noget mine venner, familie eller tidligere lærerkolleger havde forestillet sig, at jeg ville kaste mig ud i.

Jeg må spørge dem, om de havde set det komme♡♡♡.

urter

Skin Nutrition og Mindwork

Jeg hopper stadig af begejstring og synes ,at det er så spændende, når jeg studerer kost, kosttilskud, hormoner, urter og alt det, der er som en del af uddannelsen til Holistisk Hudterapeut.

Og bruger jeg selvfølgelig også i mine coachingforløb – jeg kan slet ikke lade være♡.

 

Ansigtsbehandlinger og Holistisk Hudterapi

AnsigtsbehandlingSkal jeg forkæle dig med ansigtsbehandlinger, så kan du booke tid via mit bookingsystem nedenfor.

Du kan også booke Holistsisk Hudterapi eller Skin Nutrition, så vi ved hjælp af kostændringer, kosttilskud og mindwork kan hjælpe dig af med slap hud eller et hudproblem og hen imod en hud med mere spændstighed, glans og glød.

I den kommende tid vil jeg poste en del blogindlæg om Skin Nutrition og Mindwork, så følg med her på siden.

 

Boost din vitalitetBook din tid til ansigtsbehandlinger og Holistisk Hudterapi via bookingsystemet

 

 

Add A Comment