Bedre søvn og mindre tankemylder

Bedre søvn og mindre tankemylder med Slut med stress

Bedre søvn og mindre tankemylder

Bedre søvn og mindre tankemylder

Hej skønne du

Du skal møde Berit. Berit har været alvorligt ramt af stress og er kommet godt ud af stressen og tilbage til livet igen. 

Når vi oplever vedvarende stress i vores liv starter en proces, hvor vi først skal stoppe stressen, herefter restituere og reparere krop og sind og så skal vi lære, hvordan vi undgår stress i vores liv. Den process har Berit været igennem – med stor succes.

Berit har brugt mit online forløb Slut med stress til at komme ud af stressen. Efter forløbet har jeg spurgt hende om hendes erfaringer med forløbet og hvad det specifikt var, der hjalp hende. 

Interviewet kan du læse nedenfor – og ja, jeg er vanvittig stolt over hvor den fantastiske process Berit har været igennem og hendes flotte resultat.

Ønsker du også hjælp af Slut med stress, læs mere her? 

længerevarende stress er skadeligt for helbredet
Interview med Berit – mor, hustru, lærer (og tilbage i arbejde igen)

Q: Hvad var det allerbedste/mest udbytterige/mest overraskende, du har fået ud af dit forløb?     

A: Din ærlighed og store viden om, hvad stress er. Dejligt at du deler din historie med os. 

Virkelig spændende at læse ”sandheden om stress” med masser af ny viden for mig. Jeg har opdaget, hvor stor betydning kaffe og alkohol HAR HAFT for mig, og hvor dejligt det er at formindske det. 

 Kosttilskudene har helt sikkert haft stor betydning for mig. 

Yoga og mindfulness er nyt for mig, men hvor er det rart og fantastisk, som en del af SELVFORKÆLELSEN, som også er nyt.  

Mine nye aftenrutiner er skønne.  

Opmærksomhed på TIDSRØVERE – jeg nyder at slukke TVét, computeren og telefonen. Mine personlige sætninger, som f.eks.”Jeg er værd at elske” og ”Jeg gør det så godt, jeg kan” og PYT.  Følger mine drømme.

Q: Hvad har for dig været de 3 absolut bedste ting?

1.     At du er et varmt og omsorgsfuldt menneske, som taler til mig på en nænsom, tydelig og bestemt måde. Tak for alle krammene

2.     Nedsat mit alkoholforbrug

3.     Fået gode aftenrutiner med yoga og meditation

Q: Hvilke forbedrede resultater har du oplevet i dit forløb?

A: Jeg sover meget bedre, og jeg er ikke længere plaget af tankemylder. Jeg har fået et nyt mindset, når jeg går på arbejde, og det har betydet, at jeg nu er på fuld tid igen som lærer. 

Q: Hvad synes du om yogaværktøjerne? Hvad har de givet dig?

A: Yoga værktøjerne er rigtig gode. Jeg har fundet et dejligt yogahold i den by jeg bor i, og jeg nyder disse yogaaftener meget. Det giver mig indre ro og glæde ved livet.

Q: Hvad var din indvending før du bookede (altså hvad kunne have afholdt dig fra at booke forløbet)?

A: At det var et online forløb. Jeg var spændt på, om jeg havde nok selvdisciplin til at få lavet øvelserne og opgaverne, men det er gået fint. Notesbogen med alle ”guldkornene” er blevet mit faste holdepunkt.

 

Q: Hvilke værktøjer kunne du særligt bruge?  

A: Planlægningsværktøjerne i forhold til tid. Jeg har stor brug for at prioritere min tid, da jeg har 4 døtre og 4 børnebørn, 2 niecer, en bror og svigerinde, 2 gamle forældre, en kæreste og en del veninder, som jeg alle gerne vil se så meget, som muligt. Der ud over er jeg nu igen lærer på fuld tid. Men jeg har lært, at jeg kun er en god lærer, mor, moster, mormor, datter, søster, kæreste og veninde, hvis jeg prioriterer mig selv og bruger tid på mig også!

Jeg holder flere pauser i hverdagen og bevæger mig langsommere rundt.

Jeg tager ikke ansvar for aktiviteter, som jeg reelt ikke har tid eller ressourcer til at gennemføre.

Berits gode resultat med Slut med stress kan også blive dit – Du skal blot tage første skridt og tilmelde dig, så hjælper jeg dig uge for uge mod det stressfrie liv. 

Ja tak, jeg vil gerne af med stress med Slut med stress-forløbet!

Kram 

Mie

Add A Comment