behandling af stress

Behandling af stress – En holistisk tilgang til stressbehandling

Slip stressen med holistisk stressbehandling

Holistisk Behandling af stress handler om meget mere, end at få stressen ud af kroppen. Det handler mindst ligeså meget om, at få repareret de skader den alt for store mængde af stresshormoner gennem længere tid, har gjort på krop, hjerne – og sind og sjæl.

Stress er et større og større problem, med store konsekvenser for både den stressramte og dennes omgivelser.

Hvad betyder en holistisk tilgang til behandling af stress?

Holisme stammer fra det græske or holos, der betyder hel eller helhedslære.  Ordet bruges mere og mere i forbindelse med sygdomsbehandling og sygdomsudredning og fortæller, at man med en holistisk behandlingstilgang ser på det hele menneske. Både det fysiske og psykiske.

Når jeg bruger ordet Holistisk Stressbehandling, så bruger jeg det for at fortælle, at mit Holistiske Stressbehandlingsforløb både lægger vægt på, at få stressen ud af kroppen, får fundet frem til de evt. psykiske årsager til stressen og arbejder med  både krop og sind (og nogle gange også sjæl), i et behandlingsforløb. 

F.eks. kan vi med brug af yin yogaen, hvor vi strækker bindevævet, skabe mere flow i kroppen og derved i takt med, at vi får aktiveret det parasympatiske nervesystem, få den store mængde stresshormoner transporteret ud af kroppen.

Kroppen tager skade af længerevarende stress.

Din krop har brug for ro og pauser – mange flere end de fleste af os giver den. 

Når vi mentalt og fysisk bliver ved med at presse os selv for at nå en deadline, være den perfekte hustru, mand, forældre, være der for vennerne og også lige skal sørge for, at både børn og en selv får passet sine fritidsaktiviteter og så samtidig mentalt, stresser sig selv med negative tanker, brok, utilfredshed osv., så er vi mere eller mindre udsat for at producere stresshormoner hele tiden. 

Når vi så ikke tager de pauser, både mentalt og fysisk, som vi har brug for, for at restituere og genopbygge os selv, så begynder vi over tid, at have for mange stresshormoner i kroppen.

Få hjælp til at få stressen ud af kroppen allerede i dag med mail-kurset Tag toppen af stressen. 

Stresshormoner er der i sig selv intet galt i, de er en naturlig del vores system, af vores hormonsystem, og vi skal have den rette mængde af dem i kroppen for, at vi fungere optimalt.

Problemet opstår, når vi gennem længere tid bl.a. producerer mere kordisol end vi kan nå at få transporteret ud af kroppen – fordi vi mentalt og fysisk presser os selv mere end vi i længden kan holde til. 

Når mængden af kordisol i kroppen er for høj gennem længere tid, så begynder der at ske en nedbrydning inde i kroppen. Og det er denne nedbrydning og slid på kroppen, som tager tid og som skal genopbygges. 

Holistisk behandling af stress går altså lidt bredere end den traditionelle behandling af stress og stresscoaching. 

Ved en Holistisk Behandling af stress arbejder vi med, at få bragt balance i kroppens systemer og med at få repareret de skader i hjerne som stressen har forårsaget med teknikker der sikrer succes og at hjernen, ligesom kroppen stille og roligt bliver genopbygget, så hukommelsen og koncentrationen igen fungerer optimalt. 

Alle mine Holistiske Stressbehandlingsforløb er individuelt tilrettelagt. Du kan på forløbet møde: 

Mie FabriciusDerfor tilbyder jeg behandling af stress med en holistisk tilgang

For mig hænger krop, sind og sjæl uløseligt sammen, hvorfor vi i mange af livets perspektiver og ubalancer skal se på hele mennesket snarere end på behandling af symptomer. 
 

Jeg har efterhånden så mange gang set, hvordan mine klienters kroppe healer sig selv, når de får de rigtige betingelser. Betingelser der kunne være, stresshåndtering, arbejdet med mindset, kost, kosttilskud, natur og lign.

Jeg har selv været alvorligt ramt af stress og deraf også med binyretræthed og det tog mig flere år og en masse prøven mig frem, at få kroppen healet og i flow igen efter års slid på den. Jeg vil gerne spare dig for, at bruge flere år på, at få kroppen i balance igen og ved, at jeg, eksempelvis anbefaler dig bestemte kosttilskud, kan vi støtte din krop bedst muligt gennem den healingsproces, man skal igennem, når man har/har haft stress.  

Udover at være stresscoach og stressrådgiver og hjælpe stressramte af med stress med stresscoaching, så er jeg også uddannet coach, healer, yogalærer og Holistisk Hudterapeut (herunder uddannet indenfor funktional medicine, aromaterapi, phytoterapi (læren om urter) og hormonterapi. 

Det betyder, at jeg kan hjælpe dig udfra et meget større perspektiv, når jeg sidder med dig i stressbehandlingsforløb og a du derved får hjælp til mere end at få stressen ud af kroppen

Du kan læse mere om mit Holistiske Stressbehandlingsforløb her 

Har du spørgsmål til det holistiske stressbehandlingsforløb, så ring til mig på 28343115. 

Du er også velkommen til, at booke en tid til en Afklarende samtale (det koster ikke noget). Den booker du lige her.  

Holistisk behandling af stress

På mit Holistiske Stressbehandlingsforløb vil du få hjælp til: 

  • At få stressen ud af kroppen
  • Lære hvordan du forebygger stress
  • Få hjælp af værktøjer fra yogaens verden
  • Få hjælp fra aromaterapien
  • Få hjælp fra Phytoterapien
  • Lære at styrke din krop med bestemte kosttilskud
  • Lære hvilken kost du med fordel kan spise for at have en stabil blodsukkerbalance, så du ikke grundet dette oplever yderligere stresssymptomer. 
  • Lære hvordan du bedst muligt kan genopbygge din krop. 
  • Og meget andet i et meget stille og roligt tempo, så du roligt bliver behandlet for din stress og genopbygget i et tempo en stressramt krop kan klare. 
alenetid

Om Mie Fabricius

Stresscoach, Coach og yogalærer

Mie har hjulpet stressramte af med stress siden 2012 med individuel stresscoaching og stressbehandlingsforløb og med yogaforløb og workshops henvendt til stressramte. Hun stå også bag online forløbet Slut med stress. 

Derudover har hun siden 2012 været indehaver af yogacentret Yogaoasen. Her underviser yogaforløb og workshops med fokus på, at finde indre ro

Add A Comment