Fuldmånemeditation

Fuldmånemeditation

Fuldmånemeditation

FuldmånemeditationHvordan sover du på nætter med fuldmåne?

Rigtig mange har svært ved at falde i søvn på fuldmånenætter eller vågner om natten og kan ikke længere sove. De er påvirket af den kraftfulde energi der kommer fra fuldmånen. Er det en problematik anbefaler jeg at du laver en fuldmåne meditation.

Indenfor Astanga Yoga traditionen holder man hviledag fra sin asana-praksis (yogastillinger) på fuldmånedage. Energien fra månen kan give så megen energi, at man kan overtræne eller glemme, at lytte ordentligt til sin krop under praksis, og derved være i risiko for at få skader.

I stedet bruger man dagen til hvile og til at dykke dybere i sin meditationspraksis. En meditation der særligt på denne dag, kan bruges til ekstra klarsyn.

Fuldmåne

Fuldmånen præsenterer en mulighed for en indre ændring og dette kan bl.a. gøres gennem meditation. Samtidig kan en fuldmånemeditation og kulmineringen af fuldmånen frigøre den mere negative energi, som har bygget sig op i dagene inden fuldmåne.

Videnskaben har konkluderet, at der er flere positive ioner i luften ved fuldmånetid. Det kan rent faktisk fjerne os fra vores grounding, gøre os ekstra energiske og føre til mere stress. Derfor er det ekstra vigtigt at have groundende aktiviteter såsom meditation, Yoga Nidra og vejrtrækningsøvelser op til og på fuldmånedage.

Fra et spirituelt synspunkt siges det, at fuldmånen åbner op det underbevidste og det kan mærkes på vores følelser og tanker.

Oplever du energien ved fuldmåne eller vil du gerne åbne op for den?

Hvis du er en af dem, der bliver særligt påvirket af energien før og under fuldmåne, kan det være en rigtig god ide, at være ekstra opmærksom på aktiviteter, der giver dig særlig grounding.

Fuldmånetiden er et fantastisk tidspunkt, at give slip på de områder af dit liv, der ikke længere tjener dig eller har haft en negativ virkning på dit flow – måske samtidig med en anerkendelse og taknemmelighed over hvad du har opnået af gode ting siden sidste fuldmåne.

Nyd månens energi med en fuldmånemeditation

Har du lyst til, at nyde fuldmånens magi, kan dette gøres på fineste vis med en fuldmånemeditation.

Rundt omkring i verden er der masser af mennesker, der sidder i fuldmånemeditation og jeg synes, at det er så smukt at vide det og dele månens magi med tusindvis af mennesker globalt.

Fuldmånemeditation til dig

Jeg har lavet en fuldmånemeditation til dig som du kan nyde og bruge når det er fuldmåne.

God fornøjelse

Mie

 

Skriv gerne dine erfaringer med Fuldmånemeditation og fuldmåne energi i kommentarfeltet

 

 

 

Add A Comment