Healing stress

Healing – En blid afslappende måde at få stress ud af kroppen

Healing

En blid afslappende måde at få stress ud af kroppen

Det sidste års tid har jeg brugt healing som et værktøj til at frigive stresshormoner og få energien i balance hos mine stressramte klienter i 1:1 stressbehandlingsforløb. Derudover healer jeg ugentligt mennesker af forskellige årsager, bl.a. søvnbesvær, et overaktivt nervesystem, migræne og stress.

Healing virker og er et vidunderligt værktøj til at hjælpe med at skabe balance i kroppen.

Fælles for en stor del af dem jeg healer er, at de starter med at komme, fordi de har for megen stress i kroppen, er sprængfyldt med tankemylder, sover rigtig dårligt eller har uforklarlige smerter.

Healing hjælper kroppen med at frigive stresshormoner på en naturlig og afslappende måde. 

Hvad er healing?

Healing er energi og under en healingssession arbejder vi bl.a. med at skabe balance og flow i energien energien.

Energi er det der forbinder os med hinanden og med naturen. I vores kroppe løber der masser af energi rundt – lidt ligesom blodet, der transporteres rundt i kroppen via vores blodårer.

Når vi er stressede, bliver udsat for et traume, er syge, bliver opereret eller bliver følelsesmæssigt påvirket, så kan energiflowet i vores kroppe stagnere og der kan opstå energiblokeringer. Resultatet af energistagnation eller blokeringer kan være sygdom, træthed og fornemmelse af mindre flow i krop og sind.

Healing er en holistisk behandlingsmetode og energien og kroppen bevæger sig hen og skaber healing lige præcis der, hvor du har brug for det. Lidt ligesom når du laver Restorativ Yoga og kroppen, når du kommer ned i dyb afspændt tilstand, skaber en selvhealingsproces.

En energibehandling som healing forbinder krop, sind og sjæl (ja tak siger jeg bare) og hjælper med at løsne energiblokeringer, og så fremkalder fred, velvære og mere flow. Muligheden for, at energiblokeringer og stagnation udvikler sig sig sygdom, mere stress og træthed mindskes.

Healing kan hjælpe dig med at opnå en større forståelse af din krop, dit sind og kan bruges til at komme tættere på en forståelse af dit livsformål, og særligt, når healingen bruges sammen med Holistisk Stressbehandling kan den bruges til at slippe stresshormoner og som et super supplement til stressbehandling.

Sammen med god nærende kost giver healingen dig en skøn fornemmelse af velvære i din krop og deraf også i dit sind.

Healing kan hjælpe ved?

  • Stress
  • Tankemylder
  • Søvnbesvær
  • Træthed og udmattelse
  • Energiblokeringer
  • Med at transportere ophobede toxiner ud af kroppen
  • Med at balancere chakraerne
  • Forbedre følelsesmæssig balance
  • Større vitalitet og livskraft
  • Øget flow i krop, sind og sjæl

Healing som håndtering af stress

min kæreste er stressetJeg er imponeret over den effekt healing har på de stressramte, jeg har i forløb.

Healingen hjælper dem med at slappe af, giver dem ro i sindet og hjælper med det øgede energiflow og opløsning af energiblokeringer med at få stresshormonerne transporteret ud af kroppen. De fleste der har prøvet at være stressramt ved, hvor meget man bare længes efter at udskifte spændinger, uro og ubehag med følelsen af at kunne slappe helt af – healing kan hjælpe dig ned i en tilstand af dyb afspændthed.

“Jeg var virkelig glad for healingen under mit Holistiske Stressbehandlingsforløb. Healingen viste mig, at min krop godt kunne slappe af, hvilket jeg ikke troede var muligt overhovedet og gav mig derfor en tro på, at jeg godt kunne komme til at have en mere permanent afslappet tilstand i kroppen” 

– Tanja, tidligere stressramt efter endt Holistisk Stressbehandlingsforløb

Healing kan også hjælpe dig?

Nysgerrig på hvad healing kan gøre for dig?

Du er altid meget velkommen til at booke en healingssession hos mig.

Du booker lige her

Spørgsmål eller gode erfaringer med healing og stress?

Skriv gerne dine erfaringer med healing eller spørgsmål i kommentarfeltet herunder

Klik her hvis du vil modtage mit stressreducerende e-kursus Tag toppen af stressen

Add A Comment