Indre ro – Din hjælp til indre ro og mentalt overskud

Forkælelse, alenetid, bedre søvn, indre ro og en større kontakt til din intuition og sjæl?

Det kan være svært, at opnå indre ro, hvis du har en hverdag, der ligner de fleste danskeres. Det er heldigvis muligt, med de rette værktøjer, at leve et liv med masser af indre ro.

 
Brug meditationerne, de guidede afspændinger og Yoga Nidraerne hver dag eller så ofte, som du har brug for det. 
 
Ønsker du at leve dit liv med daglig indre ro, anbefaler jeg, at du afsætter et tidspunkt hver dag i din kalender, hvor du vælger en af nedenstående lydfiler og lader den guide dig dagligt ind i den indre ro. 
 

Jeg håber, at du bliver glad nedenstående lydfiler og vil opleve, hvordan roen breder sig i din krop, dit sind og i din sjæl.

Der kommer flere “indre ro” – værktøjer til dig, så kig forbi ind i mellem for at se, om der er kommet noget nyt. 

Namaste og nyd at finde din egen indre ro, Mie 

Fald i søvn med Yoga Nidra Meditation

Første skridt til indre ro ofte at forbedre din søvn. Men hvordan gør man det, hvis uroen er så stor, at man ikke kan falde i søvn?

Denne Yoga Nidra har jeg lavet til deltagerne på mit online stressbehandlingsforløb Slut med stress. Deres tilbagemelder på den er så positive, at jeg nu giver den til alle der deltager på mine stressbehandlingsforløb.  

Lyt til den, hvis du har brug for hjælp til at sove – du bliver nemlig stille og roligt guidet ind i søvnen. 

Falder du ikke i søvn første gang, så lyt til den igen, Yoga Nidra er nemlig så fantastisk, at selvom du ikkesover rigtig, så genopbygges og restitueres din krop af at lytte til den.

Sov rigtig godt.

Guidet kropsscanning

Kropsscanningen her har du måske modtaget som en lydfil, hvis du er tilmeldt mit nyhedsbrev.

Den er også lavet til stressramte i et af mine stressbehandlingsforløb og så sender jeg den ofte ud til nye modtagere af mit nyhedsbrev.

Lyt gerne til denne kropsscanning dagligt, den vil hjælpe dig med, at opnå større indre ro. 

Du kan lytte til den, når som helst, du har brug for og også flere gange dagligt i perioder, hvor du har megen brug, for indre ro.

God fornøjelse.

Viparita Karani - Benene op ad væggen

En af mine favorit restorative yogastillinger, fordi den virkelig virker og så kan den udføres hvor som helst. Jeg bruger altid stillingen på mine Stressfri med yoga-forløb, fordi den virkelig får deltagerne til at falde til ro. 

Du kan bruge stillingen, når du trænger til ro,eller gerne vil sove bedre. 

I stillingen her vender du praktisk talt bunden i vejret. Rent fysiologisk sker der det, at der omkring store arterier der løber fra hjerte til hjerne er nogle sensorer, der hedder baroceptorer. Når du ligger i stillingen her opfanger de, at blodtrykket i hjerne siger og sender derved besked  til hjernen om,at stimulere det parasympatiske nervesystem og skrue ned for det sympatiske nervesystem

Sådan gør du: 

Læg dig på ryggen med benene op ad væggen. læg en flad pude eller et sammenfoldet tæppe under bækkenet (se billedet). Undgå at lægge en pude under hovedet. 

Lig her til at starte med 5-6 minutter. Efter et par uger kan du øge tiden til 10 minutter. Lav stillingen når som helst det passer ind i din dag. Ved søvnproblemer lig da i stillingen lige inden du skal sove. 

 

restorativ yoga

Mindful åndedræts meditation

En skøn mindful åndedrætsmeditation som du kan lytte tl hver gang du har brug for, at forbin dig med dit åndedræt og finde indre ro. 

Sæt dig godt tilrette og følg så bare med min guidning og mærk hvordan, du oplever mere og mere indre ro.