Life Mastery Coaching

dreamcatcher-279894_640 (1)

Hvor i dit liv ønsker du større succes?

og hvordan vil du egentlig gerne have det?

Hvad med mere plads til DIG, til din indre skønhed & glød og til det, som du i dit hjerte drømmer om?

Jeg tilbyder Life Mastery Coaching med en Holistisk tilgang, og coacher dig hen mod dit mål og potentiale, så du oplever dybdegående og vedvarende transformationer.

Jeg hjælper dig med at finde dit potentiale og din visdom, så du kan mærke, hvad du vil og skal og derved leve dit liv med mere lethed og glæde.

dream-catcher-2199257_640Og selvfølgelig må du gerne drømme stort.

Sammen finder vi dine action steps, så du går fra hver coaching session med en plan for, hvad der skal til, for at du kommer derhen, hvor du gerne vil.

Jeg benytter mig bl.a. af NLP værktøjer, energi arbejde og positiv psykologi, fordi det giver dybere resultater og gør det nemmere for dig, at finde og følge din indre visdom.

En Life coaching session er for dig der bl.a. 

  • Ønsker noget mere af livet og gerne vil skabe forandring
  • Ønsker at blive klar på dine visioner og drømme
  • Ønsker tryg og professionel vejledning
  • Ønsker at slippe dine uhensigtsmæssige vaner og adfærd

Pris: 777.-

Book tid til dit nye skønne liv her

Praktisk: Coaching foregår i Hillerød eller over Skype

Om Mie og livsmestring

Mie FabriciusSom Life Mastery Master Coach har jeg selv gået hele vejen først – og været igennem en længere rejse og uddannelse med egen livsmestring, som det vigtigste tema.

Det har været en vild og transformerende rejse, og helt sikkert en rejse, der gør mig meget bedre som coach.

Jeg har været igennem masser af energiarbejde, Nlp og positiv psykologi og virkelig mærket de forandringer det har ført med sig på krop, sind og sjæl og ved, hvordan livet derved kan leves med positiv forandring, lethed, glæde

I love it

How do you want to feel

Referencer

“Mie, du er en fantastisk coach. Jeg er gået fra at være nedtrykt og usikker på, hvad jeg vil med mit liv, til at blive meget klarere på, i hvilken retning jeg skal. Jeg kommer helt sikkert igen”.

Karina

“Det er den fedeste form for coaching, jeg har prøvet, og det er tydeligt, at energiarbejdet gjorde, at at mit mål og vejen til mit mål blev meget tydeligere for mig. Coachingen gjorde, at jeg nu tør følge min drøm om at skifte retning og påbegynde en ny uddannelse” 

Pernille