Mie Fabricius

Coach, Yogalærer, Holistisk Hudterapeut og Indehaver af yogacentret Yogaoasen i Hillerød

Mie Fabricius

Tak fordi du kigger forbi og er interesseret i, hvem jeg er og i, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Jeg er Holistisk livsstils- og sundheds-passionist, vild med yoga, og så tror jeg, at vi alle kan leve et liv med mere lethed, harmoni og guidning fra hjertet – vi skal bare turde at lytte♡.

Jeg tilbyder både  individuelle forløb & coaching sessioner, workshops og så underviser jeg ugentlige yogaklasser i Yogaoasen.

Derudover udbyder jeg forkælende og healende ansigtsbehandlinger og Holistsisk Hudterapi.

Jeg er oprindelig (i 2001) uddannet folkeskolelærer med en efterfølgende specialistuddannelse indenfor læsevanskeligheder.

Jeg hjælper kvinder (og mænd) med at opnå indre velvære, en smuk hud og et roligt sind

Stress skal ikke være en del af livet!

Privat har jeg i en årrække haft stress tæt inde på livet. Jeg ved alt om, hvor rædselsfuldt det er, at være styret af stress. Og jeg ved, hvor utrolig svært det kan være at komme af med stress, netop fordi man er udmattet og styret af sine stresshormoner. Jeg har  været alvorligt ramt af stress -ad flere gange.

Jeg har også oplevet, hvordan det er at være pårørende til en stressramt, så man kan roligt sige, at jeg i den grad har haft stress inden for dørene.

Derfor ved jeg, hvor ødelæggende stress er for livskvaliteten, familielivet, vennerne og evnen til at passe ens arbejde. Jeg har oplevet, hvordan stress virkelig forhindrer en i at være i balance, at finde ro og har oplevet, hvor hårdt det kan være, at være en stressramt familie

Heldigvis har jeg også oplevet, at det er muligt at komme ud af stressen.Og at få et godt liv bagefter med fokus på de ting, der er vigtige for en.

drømmefanger

Når jeg kan komme af med stress og udbrændthed og få et liv sprængfyldt med overskud, nærvær og glæde, så kan du også!

Når vi er stressede går det ud over vores udseende, vores skønhed og velbefindende, så derfor er stresshåndtering et rigtig godt sted at starte i forhold til at leve et liv mere holistisk.

Og mit råd til ALLE stressramte – få hjælp så du ikke spilder flere uger, måneder måske ÅR på at stressen styrer dit liv.

Når stressen er ude af kroppen, venter alt det fede du ønsker dig af livet.

Få stressen ud af kroppen og nyd de andre tilbud

Holistisk livsstilStress smadrer hormonsystemet, koncentrationen, vores helbred og velbefindende.

Uanset om du vil have en smuk hud, være sund både indvendigt og udvendigt, vil dyrke mere motion eller vil vækste personligt, så starter det alt sammen med at få stressen ud af kroppen.

Og etablere tankemønstre og vaner der holder os stressfrie.

Når vi skal reparere kroppen og komme os efter stress og forebygge fremtidig stress, så skal der stadig yoga, kost, kosttilskud og masser af selvforkælelse til.

På den måde healer og hjælper vi med at bringe kroppen tilbage i balance og skabe energi flow.

For mig er selvforkælelse og egen omsorg noget af det vigtigste og jeg sørger selv for, at min hverdag indeholder masser af aktiviteter, der er gode for mig.

Ofte starter jeg dagen med en løbe- eller gåtur i skoven, laver yoga inden jeg henter min datter og slutter dagen af med selvforkælelsesritualer og meditation.

 

 

tag toppen af stressen

Kom af med stresshormoner med mit gratis e-kursus

Tag toppen af stressen – 7 dages stressdetox

Ja tak, jeg vil gerne modtage det gratis e-kursus

Yoga og de fantastiske værktøjer fra yogaens verden

yogaYoga har i mange år været min helt store passion. I 2012 åbnede jeg yogacentret Yogaoasen i Hillerød. Her underviser jeg ugentligt i yoga og det er også her, mine gruppeforløb “Stressfri med yoga” og workshops finder sted.

Jeg har tre yogalæreruddannelser bag mig. Jeg har deltaget på et utal af workshops og forløb. Alt sammen noget der har givet mig en stor viden og erfaring indenfor yoga og meditation.

 

 

 

 

 

Mie Fabricius

Yogaen byder på så mange gode værktøjer, som er fantastiske at til  berolige et overaktiveret og stressramt nervesystem  og yogaen kan bruges både, når man skal af med sin stress og til at forebygge stress.

Jeg dyrker selv yoga og mediterer dagligt. Hvis jeg ikke gjorde det, ville min modstand mod stress være meget mindre og der ville være som på en travl banegård i mit hoved.

For mig hænger kroppen og sindet uløseligt sammen og det afspejler sig også i min måde at hjælpe stressramte på. Jeg er vild med den måde kroppen kommunikerer på og finder det så interessant at lytte.

Derfor er mine stresscoaching forløb holistiske.

Jeg tænker kroppen og sindet som et samspil.

 

Holistisk livsstil & Holistisk Hudterapi

Det betyder rigtig meget for mig, at der er sammenhæng mellem naturen, at komme ud i naturen hver dag, det jeg spiser og den måde jeg lever på. Som tidligere stressramt og med den autoimmune sygdom Hashimotos, ved jeg, hvor sindsygt vigtigt det er, at jeg indtager den helt rigtige ernæring for optimalt helbred, energi og flow i krop og sind og jeg er helt sikker på, at jeg bruger rigtig mange flere penge på sund kost og kosttilskud end de fleste.

Det giver jeg videre i mine stressbehandlings- og coachingforløb, som har en mere holistisk tilgang end du kan møde hos andre stresscoaches og coaches.

Jeg arbejder med Holistisk Hudterapi, Skin Nutrition og Behandlinger. Du kan finde begge dele her på siden eller på

Holisticglow.dk som jeg har sammen med min holistiske hudterapeut kollega Anne.

 

magiske tempelØnsker du hjælp og gode råd til et mere holistisk liv, så er du meget velkommen i min klub Magiske Tempel. Her får du hver måned gode råd til en Mindful Holistsik Livsstil.

Håber vi ses i cirklen.

 

 

 

 

 

Mie Privat

Privat bor jeg i et skønt gammelt hus i Hillerød med mine tre børn, Emil på 15, Albert på 12 og Filippa på 7.Stresscoach Hillerød

Jeg elsker at hygge med mine børn og prioriterer et godt nærværende liv med dem meget højt. Vi elsker at rejse til Grækenland og at være i sommerhus på Bornholm.

Da yoga jo er min passion, fylder yogaen meget for mig både arbejdsmæssigt og privat og jeg prøver efter bedste evne, at leve efter de områder i Yogafilosofien, der for mig giver mening.

Yoga er helt vildt sjovt. Og så er jeg bare rigtig glad for den fornemmelse af frihed og bevægelighed som yogastillingerne giver i min krop.

For mig giver det urolig stor mening, at have yogaen som en stor del af livet hver eneste dag. Især fordi jeg som selvstændig erhvervsdrivende og som alene mor til tre kan have dage, der kræver mere af mig end andre.

Ring eller skriv til mig

Har du brug for min hjælp eller er du blevet nysgerrig på, hvordan jeg kan hjælpe dig, så ring eller skriv til mig.

Ring på 28343115 eller skriv til mig på kontakt@miefabricius.dk

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Namaste Mie

stresscoach mie fabricius

 

Mine uddannelser:

2001: Folkeskolelærer – m. dansk og hjemkundskab som linjefag.

2005: Reading Recovery lærer

2012: Yogalærer Fra Yogamudra Copenhagen

2012: Åbner yogacentret Yogaoasen i Hillerød (tidligere Sitara Yoga)

2012: Uddannet healer, Trille Palsgaard

2012: Yogalærer, Restorativ Yoga, Bo Forbes

2013: Mediationskursus, Michael Stone

2013: Stresscoach. Bjarne Toftegård

2013: Gravidyogalærer, Uma Dinsmore-Tuli

2015: Yoga Nidra kursus, Uma Dinsmore-Tuli

2015: Meditationskursus

2016-18: Under uddannelse til Holistisk hudterapeut, herunder bl.a. DNA analyser, aromaterapi og urtekundskab. Tanja Eskildsen

2016: DNA Health Practitioner, Umahro Cadogan

2017: Life Mastery Master Coach, Sussanne Wexø

Og hertil kommer et utal af yoga og meditations workshops, forløb og kurser.

Referencer

“Kære Mie. Jeg håber, at du du nyder din lørdag aften. Det gør jeg takket være dig og din magiske verden som du tryllede med i formiddag. Jeg har pga. dig formået at komme et godt skridt nærmere roen”

Lone

“Jeg har taget Mie’s 7 samtaler-forløb Stressfri Nu og for altid. Og hold da op hvor har jeg rykket mig fra at være voldsomt stresset, ked af det, irretabel til nu at have energi og glæde ved livet. 

Annette

Mine dygtige samarbejdspartnere

Jeg samarbejder med en række meget dygtige mennesker

Kost, sundhed, naturligt forhold til mad

Christina Bendix – Lyngby Kostklinik

Yoga og meditation, fordybelse i yogaens forunderlige verden

Yogaoasen og Yogaoasens dygtige yogalærere – Yogaoasen 

Vil du også af med din stress? Prøv et af mine to forløb:

Viparani Karani