Parfume workshop

Parfume Workshop – Lav din egen duft

Parfume Workshop – Lav din egen duft

 

Vidste du, at rigtig mange af de parfumer og dufte du finder, når du går i Magasin eller Matas er fulde af kunstigt fremstillede dufte og kemiske stoffer, som din krop ikke nødvendigvis har specielt godt af?

Jeps, desværre er det ofte tilfældet.

Heldigvis kan du selv lave din egen parfume udelukkende med naturlige ingredienser og en sammensætning af de duftkomponenter, som passer bedst til dig og som du allerbedst kan lide.

Lær at lave din egen Parfume Workshop

Vi vil gerne invitere dig til, at lave din egen duft sammen med os på vores Parfume Workshop, en parfume udelukkende med naturlige ingredienser.

Anne & Mie

Parfume workshop

 

 

 

Parfume Workshop – Lav din egen duft

Velkommen til en hyggelig formiddag med masser af æteriske olier

På workshoppen lærer du om forskellige duftkomponenter, top-, mellem- og bundnoter om om hvordan, du kan bruge en viden når du selv skal sammensætte din egen unikke sensommerduft.

Vi går på opdagelse i æteriskeolier og udforsker hvordan den enkelte duft påvirker os, vores humør, fornemmelser i kroppen, minder, velvære og meget mere.

Vi skal selv lave parfumer, udelukkende af naturlige ingredienser og du går fra workshoppen med en 10. ml. parfume der er unik og passer lige til dig, med de dufte, du holder allermest af.

Mie Fabricius & Anne TeilmannWorkshoppen faciliteres af Holistisk Hudterapeut Mie Fabricius

Mie har en bred viden indenfor aromaterapi og erfaring med at lave unikke personlige parfumer.

Mie arbejder aromaterapeutisk med henholdsvis aromaterapi-healingssessioner og Holistiske Stressbehandlinger.

Og for dem er det vigtigt at viderebringe, at det er muligt at udskifte sine kemifyldte plejeprodukter ud med rene naturlige produkter.

Du kan i mit bookingsystem se, hvornår jeg holder næste parfume workshop, eller skrive til mig på kontakt@miefabricius.dk

Mie

Det siger tidligere deltagere om Parfume Workshop

Læs her om en tidligere deltagers oplevelser på en af vores tidligere parfume workshops. 

Comments

  1. Julie

    Hej vi ønsker at høre mere om at lave vores egen parfumer.
    Mvh Julie og nikoline

  2. Tina Holgaard

    Hej laver I stadig, parfume workshops, jeg har 2 niecer der bliver 18, og tænkte at det ville være en fantastisk gave at give dem…
    Med venlig hilsen Tina

Add A Comment