stressfri ferie

Prioriter dig selv højest og bliv stressfri

Prioriter dig selv højest og bliv stressfri

Jeg møder rigtig mange mennesker som i deres liv fuldstændig har glemt at prioritere sig selv. Jeg kender det også fra mig selv, hvor jeg i perioder kan have så mange ting om ørerne, at jeg glemmer, at hvis jeg skal klare de krav der bliver sat til mig, så skal jeg huske at prioritere mig selv! Mange af os står op og har fyldt vores dage med masser af gøremål der handler om, at gøre ting for andre. Vi gør en kæmpe indsats på arbejdet, er hjælpsomme og tager os hele dagen af andres behov. Når vi kommer hjem skal vi måske tage os godt af vores familie, lave mad og ordne praktiske ting. Når det endelig er blevet aften, så falder vi dødtrætte om i sofaen og orker ikke andet end at tænde for fjernsynet inder vi slæber os i seng. Noget du kan genkende?

Husk, at du er den vigtigste person i dit liv, så jeg anbefaler, at du prioriterer dig selv højt. Du skal prioritere, at du har det liv du gerne vil leve. Hvis du tillader dig selv, at prioritere dig selv højt, så smitter det automatik af på dine kolleger, din familie og dine venner fordi du bliver gladere og oplever at være mere i balance.

Hvis du igennem længere tid, prioriterer alt andet end dig selv først, vil du højst sandsynligt opleve, at energien forsvinder, at du føler dig mindre glad og mere træt. Derfor er det en rigtig god ide, at lave noget du godt kan lide.

Ved du ikke hvordan? Prøv at implementere nedenstående i din dagligdag. Virker det umiddelbart som meget, så vælg 3-4 af punkterne ud og sæt dem i kalenderen med det samme, så du har sat tid af til dem og derved ikke lige pludselig skal noget andet og vigtigere:-).

1. Dyrk yoga

2. Mediter

3. Gå en tur et dejligt sted

4. Masser dig selv med sesam olie (pukka har gode varianter) og tag efterfølgende et dejligt bad

5.Grin og hyg dig med gode venner

6. Læs en god bog

Ved at lave ting der betyder noget for dig, kan du holde dig stressfri.
Ved at lave ting der betyder noget for dig, kan du holde dig stressfri.

7. Spis god mad med masser af grøntsager og drik mindst 2 liter vand

8. Dans eller syng

Rigtig god fornøjelse med dit nye liv med plads til selv-omsorg og balance.

 

 

Add A Comment