lotus-1889735_640

Søde ord fra tidligere deltagere og klienter

Jeg er så heldig at være dagligt i kontakt med en masse skønne mennesker der vil være stressfri og forkæle sig selv.

Se her, hvad nogle af dem udtaler:

Stresscoaching og yogaundervisning – Mette

Mie er det sødeste mildeste væsen, der alligevel på bestemt vis guider. Jeg har både gået i et stressbehandlingsforløb hos Mie og deltaget på hendes yogaklasser. Kombinationen mellem samtaler og yogaundervisning har været fantastisk for mig. Og så har jeg syntes, at det var rigtig rart, at se Mie til yogaundervisning mellem samtale gangene. Det er tydeligt, at hun kerer sig om en og har så stor viden om stress, yoga og at få kroppen healet igen efter stress.

Stressfri med yoga – Henrik

Jeg fik anbefalet Mie’s stressfri med yoga-forløb af den psykolog, jeg gik hos, da jeg var sygemeldt med stress. Jeg var noget skeptisk, for det der med yoga, troede jeg ikke lige var mig. Sjovt nok endte jeg med at se meget frem til de fredage, hvor jeg skulle til yogaundervisning. Kombinationen mellem yogaundervisning og så de afspændinger, meditationer og øvelser vi fik adgang til online og kunne lave hjemme var rigtig god og Mie er en dygtig underviser. Jeg anbefaler alle jeg møder med stress forløbet – også mine mandlige venner der slet ikke er til yoga.

Holistisk Ansigtsbehandling – Louise

Wow, hvor var det bare lækkert og på en eller anden måde anderledes end andre ansigtsbehandlinger, jeg tidligere har fået. Jeg kunne særligt godt lide at Mie blev hos mig hele tiden og de forskellige duftoplevelse.

En behandling jeg anbefaler til alle, der gerne vil gøre noget godt for sig selv.

Stresscoaching / Stressbehandling – Helle

Da jeg startede på Stressbehandlingsforløbet, var jeg så ramt af stress, at jeg simpelthen aldrig nogensinde troede, at jeg skulle blive rask igen. Det blev jeg, og det hurtigere end jeg havde regnet med. Kombinationen mellem samtalerne og hjemmeøvelserne var god og jeg følte særligt, at Mie havde helt styr på, i hvilket tempo jeg havde behov for, at få tingene gjort i.

Healing – Katja

Det er så crazy, jeg prøvede healing for sjov og nu er jeg helt vild med det. Det er så tydeligt, at Mie arbejder med energi og der sker virkelig noget i kroppen, både under behandlingen, men også efterfølgende.

Healing –  Søren

Jeg har prøvet healing flere gange tidligere, hvor jeg ikke har kunne mærke noget som helst. Det kan jeg med Mies healing. Jeg kommer jævnligt til healing, og det er tydeligt, at det virker for mig.

Slut med stress – Online Stressbehandling – Anne

Først og fremmest 1000 tak for et super godt forløb. Det har været en gave, og jeg har fået en god værktøjskasse, som jeg altid vil bruge af fremadrettet. Jeg er nærmest blevet afhængig af roen omkring meditationen.
Jeg har været super glad for alle dine råd, og har været meget spændt på hvad der lå i mailen hver søndag – og ikke blevet skuffet! Jeg har fulgt programmet blev dog undervejs lidt udfordret på, at det selvfølgelig tager lidt tid, og når man har job og familie ved siden af der også skal passes, kunne det ind imellem være svært. Men her fungerede det super fint, med at man kunne lave øvelserne, når det passede ind i programmet.
De forandringer jeg har kunne mærke er, at jeg har fået meget mere overskud, og at jeg har kunne sove bedre om natten. Derudover er min stress og angst blevet meget mindre i løbet af forløbet. Rigtig godt.

Slut med stress – Online stressbehandling – Mai Britt

At deltage i ‘Slut med stress’ forløbet er det bedste jeg har gjort for mig selv i årevis, og gid jeg dog havde gjort det tidligere. Hver uge introducerer Mie på en let forståelig måde emnet for den kommende uge og de tilhørende elementer der skal bruges. Alt præsenteret lige til at gå igang med, hvilket er et must når man er ramt af stress. Det har været en forrygende rejse, og for mit vedkommende kommer den til at fortsætte. Energien og modet er nu vendt tilbage, og fremadrettet vælger jeg de ting fra Mie’s værktøjskasse som fungerer allerbedst for mig. Den ‘nye’ mig prioriterer mig selv højest –  for at undgå at falde tilbage i stress fælden, og jeg vil klart anbefale andre at springe ud i et sådant forløb, for alle fortjener et liv uden stress!

Holistisk Ansigtsbehandling incl. Aromaterapi – Kirsten

Jeg har fået masser af ansigtsbehandlinger gennem tiden, men ingen som denne. Behandlingen var beroligende og jeg havde det som om, mit sind blev nulstillet. Jeg var fysisk og psykisk træt 2 dage efter – men på den gode måde og det var tydeligt, at Mie, udover velvære behandlingen, fik sat gang i udrensning og healing. Min hud har aldrig været så mættet og tilfreds efter en ansigtsbehandling som efter denne og jeg følte det som om, stressen blev løftet fra min krop. Jeg er vild med den unikke parfume, lavet specielt til mig, som jeg fik med hjem – og jeg har bestilt en ny tid, for der er ingen tvivl om, at den her form for behandling og forkælelse af mig, det skal jeg bare have mere af.