Er stress årsag til dine hudproblemer?

Er stress årsag til dine hudproblemer?

Er stress årsag til dine hudproblemer- (1)

Ses stressen tydeligt i dit ansigt?

Flere og flere danskere bliver ramt af stress og rigtig mange går rundt med en konstant neurologisk kamp/flugt tilstand i hjernen.

Mange af stresssymptomerne føles indvendigt f. eks tankemylder, hjertebanken, problemer med mave og tarm, men det er også tydeligt, at se stressen udvendigt, på vores hud.

Har du i forvejen en hudproblematik, så bliver den helt sikkert meget værre, jo mere stress der er i din krop.

Eksemtendenser der ikke har vist sig siden barndommen og som plejer at kunne blive holdt nede, udfolder sig pludselig.

Der kan komme akne udbrud og har du en tendens til Rosacea, kan blussen af huden blive meget værre. Ligesom du kan opleve at slå ud i ansigtet, som om du er teenager, eller også er huden slap, trist, grå og glansløs. Særligt den slappe, triste og glansløse hud er et resultat af for høje niveauer af kordisol i kroppen gennem længere tid.

Stress giver mange slap hud som følge af, at stresshormonerne gør, at bindevævet mister sin spændstighed.

Og så giver stress rynker, så vi ser ældre ud, end vi er.

Centralnervesystemet bliver kraftigt påvirket, når vi er stressede.

Og da centralnervesystemet og huden taler sammen, er det ikke så mærkeligt, at vi kan se en påvirkning af stressen og de for mange stresshormoner i huden.

Er der stress at spore i dit ansigt?

stress hudproblemerPrøv at kigge på dit ansigt i spejlet og se, om stressen har sat sig i dit ansigt, om huden er blevet mere grå og glansløs og om kinderne hænger mere end de bør i forhold til din alder.

Gør det selvom det måske ikke er det fedeste, du bliver konfronteret med i spejlet.

Skriv ned hvilke tegn på stress du kan se i din hud.

Og glæd dig så over, at det er muligt at gøre huden glansfuld, smuk og glædende igen.

Du skal nok få en smuk og lækker hud igen, hvis du vil gøre de ting der skal til.

 

 

 

Sådan kommer du af med stressrelaterede hudproblemer

 1. Det første du skal gøre er at få stressen ud af kroppen – de fleste har brug for hjælp til dette, da det kan være svært at gøre selv, når kroppen er fyldt med stress. Du kan få min hjælp både ved individuel stressbehandling og via onlineforløbet Slut med stress. Så længe der er for høje mængder af kordisol i kroppen, vil det tvivlsomt blive bedre. Første skridt er at få stressen ud af kroppen.
 2. Reducer angst tendenser, uro og tankemylder med kropsscanninger, afspænding og åndedrætsteknikker.
 3. Book en tid til Holistisk Hudterapi, så du sammen med mig, kan lægge en Holistisk plan for, hvordan din hudproblematik skal behandles, bl.a. med kost, kosttilskud, stresshåndtering og mindset.
 4. Holistiske ansigtsbehandlinger opstrammer huden, får spændingerne ud og får healet dig, så stressen forlader din krop. De Holistiske ansigtsbehandlinger kombinerer bl.a. ansigtsbehandling og forkælelse, ansigtszoneterapi, aromaterapi og healing. Og det bedste er, at du ikke skal gøre andet end at lægge dig på briksen og tage i mod den healing der bliver givet til dig. Det er guf for krop, sind og sjæl.

 

Huden er det sidste organ der får næring, når vi er stressede.

Det tager ofte 3 mdr at få en mærkbar ændring og hertil, kan du lægge en måned på, for hvert år du, har haft tilstanden.

Det skal nok lykkes, du skal blot have tålmodighed.

Vil du gerne speede processen lidt op, kan jeg anbefale dette Collagen Protein Pulver, som jeg selv er rigtig glad for:

Collagen Protein fra Bulletproof

Har du erfaringer med stress og hudproblemer?

Skriv gerne dine erfaringer med stress og hudproblemer i nedenstående kommentar boks.

Jeg elsker, når vi kan hjælpe hinanden.

Namaste og Kram

Mie

 

Boost din vitalitet og få en smuk glød

Boost din vitalitet og få en smuk glødHar du stressen ude af kroppen, men ses det stadig i din hud bl.a. ved tristhed og slapt bindevæv, så er min 28-dages online forløb Boost din vitalitet og få en smuk glød noget for dig.

Forløbet hjælper dig med at genskabe vitalitetet i kroppen, med at starte en healingsproces i kroppen efter det slid stressen har været årsag til og med at give din mere energi og vitalitet, så du igen kan stråle.

Du finder Boost din vitalitet og få en smuk glød her

 

Comments

 1. Jeppesen Nathja

  Tusinde tak for dette skriv!! Du har lige reddet min dag!!
  Jeg har i mange år kæmpet med stress som følge af at leve i et voldeligt forhold.
  Desværre er det min søns far, og selvom jeg er kommet ud af forholdet, så fortsætter volden med vores søn som våben. Det har nu resulteret i, at jeg det sidste år har fået store problemer med huden. Først acne, kløe, og yderligere en tendens til at stress-pille i acnen så det efterlader ar..😰 de sidste 3 måneder er det gået vanvittigt stærkt med at min hud er blevet slap. Jeg er så ked af det. Jeg tager collagen og andre aminosyre, prøver alt jeg kan at få ham ud i strakt arm, men føler mig magtesløs. Tager GABA, fiskeolie, L-theanine, antihistamin – alt der kan give lidt ro.. jeg laver TRE øvelser, og andre følelsesregulerende teknikker.. men f… jeg bliver gammel nu. Min hud ligner at jeg er 20 år ældre end jeg er.. mine arme, mave, knæ.. alt er faldet sammen…

  At læse, at det kan blive godt igen, gør mig ubeskriveligt lettet. Det er forfærdeligt, og pludselig mere virkeligt end nogensinde før, hvor slemt det tager på mit helbred at være så udsat.. har slet ikk ord for det faktisk!

  Tusinde tak!!!!

  Taknemmelig hilsen

  Nathja

Add A Comment