slut med stress

Stress i tal

Stress i tal

Du læser sikkert mit indlæg, fordi du eller en du kender er stresset. Stress er ganske enkelt noget møg og det er rædselsfuldt at være stressramt. Desværre er der flere og flere der bliver ramt af stress.

Prøv at kigge grundigt på nedenstående tal. Du bliver sikkert ligeså skræmt over mængden af stressede, som jeg bliver.

Stress i tal viser:

at ca. 35.000 danskere der er sygemeldt pga. stress
at 430.000 ofte har symptomer på stress – Det svarer til ca. 10 % af den danske befolkning.
at ca. 250-300.00 danskere lider af stress
at ca. 500.000 danskere føler sig udbrændte på jobbet.
at stress koster 30.000 indlæggelsesdage på de danske hospitaler
at stress over en million fraværsdage.
at det vurderes, at de danske læger årligt har omkring 500.000 henvendelser relateret til stress.
at ubehandlet stress kan føre til angst og depression
at stress øger risikoen for hjerte-kar-sygdomme markant.
at ca. 1400 danskere hvert år dør af stress.
at WHO har regnet ud, at stress og depression bliver de væsentligste kilder til sygdom i år 2020
(kilder: stressforeningen og Verdenssundhedsorganisationen WHO)

Jeg bliver dybt frustreret hver gang jeg kigger på ovenstående tal. Jeg bliver berørt af, hvor mange mennesker der hver dag er berørt af stress. For prøv at se på tallene ovenover, og så tænk på, at det ikke kun er den stressede, der er ramt af stress, men også vedkommendes familier, venner og arbejdskolleger er berørt af den stressede er syg og de følger det har. Alle som har haft kontakt med en som er alvorlig syg af stress ved, at stressen ændrer personen. Og så er der lige den hage, at stress smitter. Så et stresset familiemedlem, øger risikoen for, at resten af familien bliver stresset, en stresset kollega øger risikoen for, at andre på arbejdspladsen bliver stressede. Det er da tankevækkende og i virkeligheden utrolig trist.

Føler du dig stresset? Modtag mit e-kursus Tag toppen af stressen i din indbakke om et øjeblik

Heldigvis møder jeg mange mennesker, som har erkendt, at de er stressede og som herefter gør noget ved det. Heldigvis har jeg haft mange mennesker igennem et af mine stresshåndteringsforløb og jeg oplever dagligt, hvordan folk kommer af med stress og ser deres glæde i takt med, at de finder deres grundværdier og finder frem til en måde at leve livet på, som virker harmonisk for dem. Det er fantastisk.

Når jeg kigger på ovenstående tal, så ville jeg oprigtig ønske, at jeg kunne hjælpe mange flere stressramte, for jeg ved jo, at der er en vej ud af stress. Jeg kan kun hjælpe en håndfuld af gangen, men herved gør jeg ihvertfald mit til, at få tallene i statestikken ned i den rigtige retning.

Ønsker du at blive fri for stress så ring til mig på 28343115.

Jeg kan helt sikkert også hjælpe dig eller en du holder af, af med stress!

Du kan også læse mere om mine tilbud Stressfri med yoga

Mie

Tag toppen af stressen – værsgo’ e-kursus til dig

Add A Comment