stresscoaching

Stresscoaching – få den rette hjælp til at blive stressfri

Stresscoaching

Få den rette hjælp til at blive stressfri

stresscoachingStresscoaching er for dig der er ramt af stress – måske så alvorligt, at du er sygemeldt med stress?

Så er mit bedste råd til dig at give dig selv RO og så få hjælp af en stresscoach.

Hvorfor få hjælp af en stresscoach?

Først og fremmest fordi du sikkert allerede selv har gjort rigtig mange ting for at komme af med stressen – uden held.

Du har prøvet lidt hist og pist, googlet lidt og fulgt velmente råd af venner, kolleger og familie.

Når du vælger at få hjælp af en stresscoach, så kan du læne dig tilbage og lade dig guide af din stresscoach. Du kan give dig selv lov til at slippe de modsatrettede beskeder du får pga. det alt for høje antal stresshormoner i din krop og lade stresscoachen hjælpe dig med, at få stressen ud af kroppen.

Tag første skridt mod et stressfrit liv med mit e-kursus Tag toppen af stressen. Tilmeld din mail og kurset lander i din indbakke kort tid efter.

Er du stressramt er det vigtigt, at du får hjælp af en stresscoach, altså en coach der er uddannet til at tage sig specielt af stressramte mennesker, da stresscoaching er en del anderledes end andre coachingforløb.

Hvordan foregår stresscoaching?

Mine stresscoaching-forløb består som regel af 7-8 1:1-samtaler. Samtalerne tager udgangspunkt i den stressramte og dennes situation. De første samtaler vil overvejende handle om, hvordan den stressramte bedst muligt får stressen ud af kroppen og jeg vil sammen med vedkommende lave en plan for præcis, hvordan det skal foregå.

Når stresshormonerne i kroppen er reduceret, begynder vi at arbejde med andre områder, igen afhængigt af den stressramtes situation. Det kan bl.a. være tidsstyring, prioritering, afklaring af værdier, samtale omkring, hvad der fungerer og hvad der ikke gør og hvad der såfremt skal ændres på. I starten af forløbet holder jeg praktisk talt den stressramte i hånden, for herefter at give mere og mere slip.

Og som noget af det vigtigste, så bruger vi en del tid på kommende forebyggelse, så der ikke fremtidigt bliver stress.

Stresscoaching med mig foregår ofte Holistisk, og der bliver taget højde for et samspil mellem krop, sind og sjæl.

Skal man være sygemeldt for at modtage stresscoaching?

Nej. Kan du mærke, at du er stresset og vil du gerne gøre noget ved det inden det udvikler sig til, at du bliver sygemeldt pga. stress, så skal du naturligvis melde dig til et stressbehandlingsforløb hos en stresscoach lige med det samme.

Tænk på,  at jo før du kommer i gang, des hurtigere er du stressfri.

En udtalelse jeg ofte hører fra de stressramte, jeg har i forløb er, at de ville ønske de var kommet i gang inden stressen udviklede sig til at blive så slem, at det gav en sygemelding.

Så kan du mærke, at stressen er ved at tage over i dit liv, så er det bare med at tage fat i en stresscoach♡

Holistisk stresscoaching

Stressfri ferieVed Holistisk stresscoaching tager forløbet og din stresscoach hånd om den holistiske dig, altså om din krop, sind og sjæl.

Jeg bruger ofte yogaøvelser, åndedrætsteknikker, mindfulnessteknikker, urteterapi, kosttilskud og aromaterapi, som en del af mine stresscoachingforløb, for at komme rundt om hele mennesket, for at bygge bro mellem krop, sind og sanser – hvis den stressramte, synes det er en god ide. Og især for at heale kroppen der har taget skade af den lange periode med alt for mange stresshormoner.

 

Min holdning er, at for at blive hele mennesker, skal vi tilrettelægge vores liv, så krop, sind og sjæl er i et gensidigt samspil. Det er når vi gør det, at vi er glade og harmoniske mennesker.

Du finder mit Holistiske Stressbehandlingsforløb her

Tag toppen af stressen – gratis stressreducerende e-kursus til dig lige her.

slut med stressStresscoaching online

Du kan også få stresscoaching online.

Jeg har lavet et Holistisk online stresscoaching forløb til dig.

Forløbet Slut med stress finder du her. 

 

Har du brug for hjælp til at få stressen ud af kroppen?

Ring til mig på 28343115 eller skriv på kontakt@miefabricius.dk hvis du har sprøgsmål til forløbet eller hvis du vil booke en tid.

Kram og Namaste

Mie

Mie Fabricius

Gratis e-kursus – Tag toppen af stressen. Du finder det lige her

Add A Comment