Stresscoaching 1:1

1:1 stresscoaching er et forløb for dig, der vil sige farvel til stress en gang for alle. Et stresscoaching forløb er for dig, der gennem længere tid, har mærket en bred vifte af stresssymptomer og som nu er klar til, en gang for alle, at komme af med din stress

Stresscoaching hjælper dig skridt for skridt med, at få stressen ud af kroppen, så du igen kan leve dit liv med ro, overskud, balance og glæde. 

 
Ring eller send mig en sms på 28343115 ved spørgsmål til forløbet.

Oplever du?

Et stresscoaching forløb giver dig

Et stresscoaching forløb giver dig en helt unik mulighed for, at få vendt dit stressramte liv, til et liv med overskud, energi og større velvære. 

På forløbet får du:

Mie er helt fantastisk. For mig var det meget sårbart, at komme til stresscoaching, fordi jeg havde det som om, det var et nederlag, at jeg ikke kunne klare at blive stressfri selv. Derfor var det virkelig dejligt, at blive mødt lige præcis, der, hvor jeg var og derfra blive hjulpet af med stressen. Mie har en fantastisk evne til, at vide lige præcis hvad man har brug for, hun er kærlig, omsorgsfuld, men kan samtidig godt give en et spark bag i, når det er det, man har brug for. Jeg giver mine allervarmeste anbefalinger til Mie's stresscoaching forløb.
meditation
Maria-Louise - tidligere stressramt i stresscoaching forløb
Sælger

Stresscoaching praktisk

Et stresscoaching forløb strækker sig over 2-3 måneder. Oftest med en session om ugen, de første 4 uger og herefter en session hver 14. dag alt efter, hvordan det individuelt passer dig. 

Sessionerne ligger primært i dagtimerne, men det er muligt, at modtage sessioner aften eller weekend.  

Forløbet vil altid starte med, at du får hjælp til at få stressen ud af kroppen. Hvad vi konkret vil tage fat på herefter afhænger af din situation, men et forløb vil også altid indeholde tydelig afklaring omkring, hvordan du undgår stress fremadrettet. 

 

 

Stresscoaching - Videosessioner

Stresscoachingsessionerne foregår via video og er lige så effektive som ansigt til ansigt sessioner.

Book dit forløb ved at ringe eller sende mig en sms på 28343115

Stresscoaching via tlf eller video

Jeg benytter naturligvis en sikker videoforbindelse – og glæder mig til at hjælpe dig. 

stresscoaching
Jeg er kommet fra at ligge i min sofa og ikke kunne noget som helst til, at have et liv med mere overskud og energi. Mie er god at tale med og det er tydeligt, at hun har stor erfaring i, at hjælpe stressramte af med stress. Særligt dette gjorde, at jeg følte mig tryg allerede fra første samtale. Mie's stemme er så rolig, og jeg har virkelig nydt at lytte tilde meditationer og afspændinger jeg har fået med forløbet - dem bliver jeg ved med at lytte til.
meditation
Katja - tidligere stressramt i stresscoaching forløb
Skolelærer

Stresscoaching

Når du vælger et stresscoaching forløb vil du bl.a. modtage:

♡ 8 1:1 stresscoaching sessioner med Mie Fabricius

♡ Materialer

♡ Adgang til online materiale bl.a. yogaprogrammer, guidede afspændinger og meditationer

 

Sådan booker du dit stresscoaching forløb

Du booker dit stresscoaching forløb ved at ringe eller sende en sms til 28343115

 

Du kan også booke din første tid direkte via mit bookingsystem – Vælg 1:1 Stresscoaching

OBS: Afbud skal sendes på sms til telefonnr. 28343115 senest 48 timer førend din session starter. Afbud senere faktureres fuld pris. 

Pris på stresscoaching

Pris private

Et stresscoaching forløb for private koster:

8888.- incl. moms*

Beløbet kan betales i rater, blot giv mig besked.

 

*Vær opmærksom på, at mange arbejdsgivere gerne vil betale for et stresscoaching forløb, da det er billigere for dem, end en langtids stresssygemelding

1. rate af forløbet betales 48 timer inden din første session. 

Pris virksomheder

Et stresscoaching forløb for virksomhed koster:

8888.- eks. moms

Spørgsmål og svar til stresscoaching

Ja, du kan betale i rater. Du skal bare give mig besked om, at det er det du ønsker.

Du bliver stressfri hvis du gør de ting for at blive det, som vi aftale undervejs i forløbet. Skulle det mod forventning ikke ske, har du mig på sidelinjen, il du er stressfri .

naturligvis. Jeg har god erfaring med både at have stressccoaching forløb over telefonen og over Skype og kan derfor sagtens Resultatet vil altid være,at hvis du gør de ting vi aftaler, så bliver du fri for stress.

"Jeg er blevet bedre til at iagttage og mærke de små tegn på stress. Jeg har også fået større fokus på hvor vigtigt der er for mig at få hvilet og restitueret når jeg har haft travle og udadvendte aktiviteter "Jeg kunne godt lide at få opgaver fra gang til gang. Jeg synes også det var rart at kombinere samtalerne med yoga. Jeg har fået nogle redskaber, som jeg ved kan hjælpe mig fremover. Jeg tænker især på stressdagbogen, sætningerne som skal siges foran spejlet (svært...) og det med at prioritere, at få sat sig selv på ugeskemaet. Jeg vil gerne anbefale forløbet til andre, fordi jeg synes det har været rigtig godt og meget anvendeligt"
yoga
Helle - Tidligere deltager på 1:1 stresscoaching
Bibliotekar