Stresshåndtering

Stresshåndtering – Sig farvel til stressen og få et bedre liv

Stresshåndtering

– Sig farvel til stressen og få et bedre liv

Stresshåndtering“Mie, jeg vil ikke være stresset mere, jeg vil af med min stress og jeg vil gerne, at du hjælper mig. Men jeg ved ikke hvilket af dine gode tilbud om stresshåndtering og stressbehandling, jeg skal vælge. Kan du hjælpe mig?”

Ovenstående spørgsmål lander jævnligt i min indbakke.

JA, naturligvis kan jeg hjælpe med, at du får valgt den rigtige form for stresshåndtering, stressbehandling og hjælp, så du kan komme helt af med din stress.

Jeg forsøger nedenfor at give dig en ide om hvert enkelt tilbud til stressramte.

Du er ALTID velkommen til at ringe eller skrive til mig for mere information.

Stresshåndtering og stressbehandling via 1:1 sessioner eller online

stressbehandlingStressfri NU og for altid – 1:1 stressbehandling og stresscoaching

Stressbehandling og stresscoaching til dig der er sygemeldt med stress eller føler, at du snart kunne blive det. Det er for dig, som vil af med den stress, du har i kroppen, og som gerne vil blive klarere på, hvordan dit liv skal være. Og for dig der gerne vil have hjælp til at leve mere Holistisk – altså leve et liv hvor krop, levevis og sind samarbejder om at gøre dig til den bedste udgave af dig.

Det er stresscoaching, hvor jeg er  med dig hele vejen og hvor jeg selvfølgelig sørger for, at du er helt stressfri inden vi afslutter forløbet og at du ved, hvordan du fremadrettet, skal undgå at blive stresset igen.

I forløbet bruger jeg til at starte med teknikker fra stresscoaching og efterhånden som stressen kommer ud af din krop, bevæger vi os mere coachende hen på, hvordan du gerne vil leve dit liv og på, hvordan du kommer derhen.

Forløbet består af samtaler, online adgang til materiale og live eller online yogaklasser – hvis du har lyst til at supplere dit forløb med yoga. Og finder vi det relevant også hjælp til kosttilskud og kost.

Samtalerne kan laves face to face i Hillerød eller Lyngby eller over Skype

Læs meget mere om individuel stressbehandling og stresscoaching her

Slut med stress – online stressbehandling og stresshåndtering

Slut med stressSlut med stress er mit 12 ugers online stressbehandlingsforløb. Slut med stress er også for dig der vil af med din stress, men online og billigere, end hvis vi sidder sammen med 1:1 sessioner.

På forløbet bliver du præsenteret for de teknikker og værktøjer, jeg bruger fra stresscoaching og stressfri med yoga.

Forløbet starter 3 gange om året, er smækfyldt med masser af guf, yoga og afspændinger. Det er et forløb hvor du – hvis du følger mine anvisninger, kommer helt af med din stress og bliver mere klar på, hvad du drømmer om, hvilke værdier der er vigtige for dig og hvordan du kan strukturere din dagligdag så der også er plads til DIG og det der er vigtigt for DIG.

Der er stresshåndtering, der virker.

Du kan læse mere om Slut med stress her

Stressfri med yoga – Yoga mod stress

stressfri med yogaStressfri med yoga er et yoga mod stress-forløb på 5 gange for dig der er sygemeldt med stress, dig der trænger til at slappe af, og dig der gerne vil forkæle dig selv og dit nervesystem. Forløbet er på 5 gange og jeg lover dig for, at du vil få stresshormonerne ud af din krop.

På forløbet får du de bedste værktøjer fra yogaens verden til stresshåndtering og til at få stresshormonerne ud af kroppen.

Jeg har mange der kombinerer Slut med stress forløbet med Stressfri med yoga og som har været super glade for kombinationen.

Tag toppen Stressen – 7 dages stressdetox

StressfriTag toppen af stressen er mit mini-forløb som du modtager, når du tilmelder dig mit nyhedsbrev.

Tag toppen af stressen  koster ikke noget og du modtager her 7 gode råd til, hvordan du får stresshormonerne ud af kroppen.

På forløbet kan du lære mig og nogle af mine værktøjer og teknikker at kende.

Læs mere om Tag toppen af stressen – 7 dages stressdetox her.

 

Du er ALTID velkommen til at ringe eller skrive til mig, hvis du er i tvivl om, hvilket af ovenstående tilbud der er det bedste for dig.

Skriv til mig på kontakt@miefabricius.dk

Eller ring til mig på 28343115

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Namaste

Mie

Mie Fabricius

Add A Comment