tidligere stressramt ro i krop og sind

Tidligere stressramt – ro i krop og sind

Mød Trine og bliv inspireret

Da jeg mødte Trine første gang for mange år siden var det i privat sammenhæng. Her lærte jeg Trine at kende som en skøn kvinde, sprængfyldt med energi, shine og jern i ilden, både som sportsudøver på højt plan og som karrierekvinde med en lederstilling.

Efter ikke at have set Trine i en række år, blev jeg kontaktet af hende efteråret 19. Hun var stressramt, havde været det MEGET længe, havde prøvet alt muligt og ønskede nu mere end noget andet i verden at komme af med stressen og få livet tilbage. 

Trine startede efter få overvejelser i mit Holistiske Stressbehandlingsforløb og jeg husker tydeligt da Trine 2/3 inde i forløbet under en session sagde følgende: “Jeg har ikke haft det så godt længe, faktisk tror jeg ikke, at jeg har haft det så godt i 5 år”. WOW! 

Jeg har interviewet Trine om hendes oplevelse med det Holistiske Stressbehandlingsforløb og hendes rejse mod det stressfrie liv, for JA, Trine er ikke længere stressramt. Hun er igen rigtig glad for sit job og kan få arbejdsliv og sit privatliv som alenemor til sin 9-årige søn til at hænge godt sammen. 

Nedenfor kan du læse mere om Trines oplevelser og rejse fra stressramt til stressfri. 

God fornøjelse, Mie

 

fra stressramt til stressfri

Læs her om Trines rejse fra stressramt til stressfri

Q: Hvad var det allerbedste/mest udbytterige/mest overraskende, du har fået ud af dit forløb? 

A: Jeg har fået helt konkrete værktøjer, som jeg kan bruge i MIN daglig dag for at holde min krop i ro og så har jeg fået en forståelse af, at jeg kan få kontrol over min mentale tilstand med de rette værktøjer.

Q: Hvad har for dig været de 3 absolut bedste ting?

A: Det allerbedste har været at få roen tilbage, at kunne smile mere, og at kunne huske igen.

Q: Hvilke forbedrede resultater har du oplevet i dit forløb?

A: At få sat en ny struktur på min hverdag, hvor jeg bruger kost, øvelser, motion og indre ro til at få det bedre. Hver dag uden undtagelser.

Q: Hvad synes du om yogaværktøjerne? Hvad har de givet dig?

A: Yoga-øvelserne er afgørende for at min krop er i ro igen.

Q: Hvad var din indvending før du bookede (altså hvad kunne have afholdt dig fra at booke forløbet)? 

A: Jeg havde mistet troen på, at kunne få det bedre og havde ikke helt troen på at endnu et forløb kunne få min krop i ro. 

Prisen, men min virksomhed dækkede heldigvis omkostningerne. Jeg synes ikke det er dyrt for at få roen igen og komme af med stressen, men pengene skal jo være til stede.

Q: Hvilke værktøjer kunne du særligt bruge?

A: Meditation, yoga, og diverse øvelser (lære mig selv at kende, få en ny hverdagsstruktur, sætte mig selv overkommelige mål, lære at forstå at stress er en tilstand ikke en kronisk lidelse)

Q: Til hvem og i hvilken situation ville du anbefale andre at booke forløbet? 

A: Jeg ville anbefale alle, som er sygemeldt med stress eller kan mærke, at de er på vej ud i stress (igen). Jeg skriver igen, fordi du ikke selv ved, at du har stress første gang, og derfor ikke kan søge hjælp. 

Efter min bedste overbevisning er det ikke muligt at komme igennem stress uden professionel hjælp, og det er ikke muligt at opnå resultater, hvis du ikke er 100% indstillet på at yde en stor indsat selv. Det er bare nemmere at yde den indsat, hvis du kan få støtte af en professional, som feks. Mie.

Q:  Andet du gerne vil fortælle?

A: Jeg har været sygemeldt med stress to gange på kun 2 1/2 år, og jeg har nok haft stress symptomer i over 8 år i alt. J

eg har gået til psykolog og har haft en fast stress coach samt en virksomhed, som har gjort alt for at hjælpe mig igennem sygdomsforløbet. På trods af dette følte jeg ikke, at min krop kom i ro, derfor besluttede jeg mig for at gennemgå Mie’s holistiske stressforløb. 

Problemet med stress, i hvertfald i mit tilfælde, er, at jeg ikke bare har brug for at få styr på tankerne eller på den daglige arbejdsbyrde, som leder og mor. Stressen stikker (desværre) meget dybere. Jeg havde brug for at lave en 360 graders vurdering af mig selv, mit job, min dagligdag, min økonomi, min krop og mit selvværd og mine ønsker for fremtiden. 

Med Mie’s hjælp og støtte har jeg fået en mulighed for at få værktøjer, som passer til mig og til min hverdag, og som nu kan hjælpe mig med at komme ud på den anden side. Endeligt, kan jeg mærke roen.

 

fra stressramt til stressfri

Trine er sidst i 40’erne, mor til sin skønne søn på 9 og ansat i en lederstilling i en større virksomhed.

tidligere stressramt ro i krop og sind

Vil du være stressfri som Trine?

Trine fik hjælp på sin rejse fra stressramt til stressfri af mit Holistiske Stressbehandlingsforløb. Forløbet kombinerer stresscoaching med holistiske værktøjer der bl.a beroliger nervesystemet, får stressen ud af kroppen og hjælper med at reparere de skader i kroppen, som stressen har forårsaget. Forløbet er en kombination af samtalesessioner, online materiale, aromaterapi og healing. 

s mere om Holistisk Stressbehandling her

Add A Comment