Yoga Nidra – En forunderlig rejse

Yoga Nidra – En forunderlig rejse

 

Der er meget jeg holder af fra yogaens verden, men skal jeg vælge en favorit, så er det helt klart Yoga Nidra.

Yoga Nidra har igennem årene hjulpet mig i forbindelse med stress, angst, skilsmisse og i perioder, hvor mine batterier er fladere end sædvanlig, er Yoga Nidra en daglig følgesvend.

Jeg nyder ofte en Yoga Nidra mandag eftermiddag, inden jeg skal undervise om aftenen. Så har jeg fået passet på mig selv og fået ladet op, inden jeg skal hjælpe andre med deres yoga praksis.

“Når jeg guider mine yogadeltagere ind i en Yoga Nidra, oplever jeg på forunderlig vis, hvordan deres ansigter slappes, vejrtrækningen bliver fri, og hvordan luften bliver tyk af afspændthed. Det mest forunderlige er den glans, der er i deres øjne, når Yoga Nidraen er færdig” Mie

Hver gang jeg forkæler mine yogadeltagere med Yoga Nidra, modtager jeg altid mails herom efterfølgende, hvor jeg bliver takket for den gode oplevelse. Det er da fantastisk og fortæller mig, at jeg bestemt ikke er den eneste der er helt vild med at ligge og blive guidet ind i afspændt tilstand.

Hvorfor lave Yoga Nidra?

Simpelthen fordi Yoga Nidra for mange opleves som noget helt særligt. Og fordi din krop holder af små pauser. Samtidig vil du lære at være årvågen og mentalt klar, mens din krop slapper helt af.

En Yoga Nidra gør dig så godt, at den kan sammenlignes med, at du får flere timers søvn. Faktisk siges det, at en times Yoga Nidra svarer til 4 timers søvn. Det er da værd at prøve, for alle der ikke sover godt om natten og for alle der bare gerne vil forkæle kroppen og sindet med mere ro og hvile.

Fordybelse nydelse balance livsglæde

Hvad er Yoga Nidra?

Yoga Nidra er en meditativ rejse ind i dyb afspændthed og healing. En rejse der afspænder kroppen, men som også på forunderlig og blid vis arbejder med underbevidstheden og med sindet.

Yoga Nidra, som oversat betyder “Yogasøvn” er for mange en fantastisk måde, at få slappet af og de fleste får oplevelsen af, at være blevet fornyet.

Yoga Nidra har flere tusinde år på bagen og er både en meditatsionspraksis og en afslapning samtidig med, at det er en selvudviklingspraksis.

Under en Yoga Nidra bevæger man systematisk sindet opmærksomt rundt i kroppen, mens kroppen er i dyb afspændt tilstand.

Yoga Nidra er fornyelse, forkælelse, afspænding og mental opmærksomhed.

Og har du endnu ikke prøvet en, kan jeg virkelig anbefale dig at prøve.

Yoga Nidra en forunderlig rejse

Gratis Yoga Nidra til dig

Jeg har lavet denne Yoga Nidra til dig. Så du kan prøve om Yoga Nidra er noget for dig. Den er fra min Yoga Nidra krydret med Restorativ Yoga Workshop.

Du kan lytte til den så tit du har lyst til.

Rigtig god fornøjelse

 

Gode råd til din Yoga Nidra praksis

Du kan lave Yoga Nidra lige så tit du har lyst til og brug for. Og du kan sagtens lave den samme masser af gange. Jeg har selv en favorit som jeg hører mindst 2-3 gange om ugen og på forunderligvis, bliver jeg aldrig træt af den, snarere tværtimod.

Inden du går i gang kan det være en god ide at forberede sig lidt, så du får den allerbedste oplevelse.

  • Find et roligt rum hvor du kan være i stilhed og uden forstyrrelser. Forestil dig rummet som din oase. Der skal være rart, trygt og stille
  • Sluk telefonen, og er der andre i huset, så mind dem om, at du ikke skal forstyrres.
  • Det kan være en god ide at have noget tøj på, som ikke strammer nogen steder.
  • Du skal ligge godt, gerne på en yogamåtte på gulvet, du kan også ligge i din seng.
  • Tag meget gerne et tæppe eller en dyne på og måske også en varm trøje. Kroppen bliver afkølet ved dyb afspænding og det er derfor en rigtig god ide, at sørge for at man ligger varmt og behageligt.

BONUS: Lig dig gerne i en restorativ yogastilling, så får du samtidig den bonus det er, at ligge skønt, afslappet understøttet af props. Og du får glæde af den restorative stillings gavnlige virkning på dit nervesystem.

Hvor tit kan man lave Yoga Nidra?

Du kan nyde en yoga Nidra lige så til du har lyst, giv gerne dig selv en pause i Yoga Nidra hver dag. Din krop vil elske den daglige pause en Yoga Nidra kan give dig.

Rigtig god fornøjelse med din Yoga Nidra praksis, jeg er sikker på, at du bliver ligeså forelsket i det som jeg er♠.

Yoga Nidra i medlemsklubben Magiske Tempel

magiske tempelI magiske Tempel er der naturligvis et måneds tema om Yoga Nidra.

Her får du adgang til flere forskellige Yoga Nidraer, lige til at tænde for og blive afspændt af.

Du finder Magiske Tempel her

 

 

 

 

 

 

Mere fra Yogaens verden der afspænder?

Modtag min gratis mini e-bog med Restorative Yogastillinger i

Ja, tak jeg vil gerne modtage e-bogen

Show the form

Add A Comment