Yoga & Workshops

Mie FabriciusYogaundervisning i Hillerød, Nordsjælland

Yoga er fuldstændig fantastisk for krop, sind og sjæl.

Jeg har haft en yoga, pranayama og meditationspraksis de sidste 16 år og undervist i yoga i 6 år. Og stadigvæk bliver jeg begejstret og forundret over yogaens forunderlige verden og over, hvor meget godt yoga kan gøre for mig og for de deltagere, jeg har på mine yogaforløb og workshops.

Jeg er vild med yoga og det mærkes på mine forløb og workshops. Min yogaundervisning finder sted i skønt undervisningslokale i et ældre hus med masser af stemning, ro og bild energi.

Jeg starter snart nye forløb og har også et par skønne afstresende workshops i kalenderen.

Skal du have en af de eftertragtede pladser?

Yoga – Forløb

Yin Yoga mandage kl 17.15, start 3/9 (FULDT BOOKET) – Læs mere her

Yin Yoga & meditation mandage kl. 18.45, start 3/9 – læs mere her

Stressfri med yoga torsdage kl. 15.00, start 13/9 – læs mere her

Meditation Begynderforløb torsdage kl. 18.00, start 4/10 – Læs mere her 

Yoga Workshops

Calm & Connected – Yin Yoga & healingsworkshop 15/9 – Læs mere her 

Yoga Nidra krydret med Restorativ Yoga Workshop 27/9 – Læs mere her 

 

Yogaundervisningen finder sted i Yogaoasen, Skansevej 20 B, 3400 Hillerød

drømmefanger

Kom igang med afslappende yoga med det samme. Modtag min e-bog med 5 skønne restorative yogaøvelser du nemt kan udføre hjemme


Show the form

 

Yoga er min helt store passion

Yoga har været en stor del af mit liv de sidste 16 år, hvor jeg første gang stiftede bekendtskab med yogaen og med det samme forelskede mig i den ro og det nærvær yogaen giver mig.

Jeg synes, at yoga er fantastisk!

I 2012 åbnede jeg yogacentret Yogaoasen i Hillerød, yoga i Hillerød, her har jeg undervist et utal af forløb, klasser og workshops.

Jeg holder selv fast i en yoga- og meditations praksis hver dag (mest astanga yoga og yin yoga), for når jeg har det, så har jeg den allerbedste udgave af mig selv og har det godt i både krop, sind og sjæl.

Jeg har adskillige yogalæreruddannelser indenfor yogaformerne restorativ, astanga, yin og gravidyoga. Derudover har jeg et utal af yoga workshops og forløb bag mig, lige som jeg hvert år deltager på kurser og workshops med undervisere der kan hjælpe mig i min praksis.

Jeg glæder mig til, at se dig på et af mine yoga-forløb eller workshops♡♡♡♡♡

Namaste

Mie

Dette siger deltagere om mine yoga forløb:

“Jeg elsker hvordan Mie’s stemme lynhurtigt kan få mig guidet ind i ro” – Tine

“Mandag aften er min selvforkælels-aften, jeg nyder de blide yin yoga stillinger og hygger mig med de andre deltagere på forløbet” – Henriette

“For mig er det at være stille og finde roen en udfordring, derfor er jeg Så glad for, at jeg har fundet Yin & Meditation, så jeg hver mandag kan finde en ro der også breder sig til de efterfølgende dage”. – Kasper