stressfri med yoga yoga mod stress

Stressfri med yoga - yoga mod stress

Yogaforløb tilrettelagt specifikt til dig der er stressramt og gennem længere tid, har haft for megen stress i kroppen. 

Forløbet består af blide stressreducerende yogaøvelser, åndedrætsteknikker, afspændingsteknikker, yin yogaens lange blide stræk og den restorative yogas afslappende og healende nydelsesfulde stillinger. 

Forløbet er på 5 gange yogaundervisning i Yogaoasen, Hillerød og incl. online materiale til brug mellem gangene. 

Forløbet starter 3 gange årligt.

restorativ yoga

Yin Yoga Forløb - Forkælelse til dig

Yin yoga forløb for dig der vil have det fantastisk 

Yin yoga er en skøn blid yogaform for dig der har brug for ro og et åndehul i en travl hverdag og er ideel for alle, der ønsker at forkæle sig selv.

Yin yoga består af lange blide stræk, med fokus på at strække bindevæv og skabe et rum med plads til og velvære i stilhed. 

Forløbene starter 2 gange årligt.

 

Workshops - Forkælende og restituerende

Yoga workshops for dig der trænger til, at slippe stress og spændinger, gerne vil have energiflow i kroppen, mærke dig selv og kommer nærmere på, at kunne lytte til dit hjerte og din intuition.

Jeg har altid forkælende yoga workshops i kalenden. De fleste med forkus på, at hjælpe dig med at slappe af, heale, mærke stilhed og bare være. 

Du kan altid se hvilke workshops jeg udbyder i min shop. Det er også her du tilmelder dig.

meditation

Meditation - Begynderforløb

Meditationsforløb for dig der gerne vil i gang med at meditere.

Forløbet indeholder både forskellige meditationsteknikker, guide til den, for dig, bedste siddestilling, blide stræk der åbner hofterne og hjælp til, hvordan du bygger den bedste hjemmepraksis. 

Forløbet holder jeg 2 gange om året. 

Yoga er min helt store passion

Yoga har været en stor del af mit liv de sidste 16 år, hvor jeg første gang stiftede bekendtskab med yogaen og med det samme forelskede mig i den ro og det nærvær yogaen giver mig.

Jeg synes, at yoga er fantastisk!

I 2012 åbnede jeg yogacentret Yogaoasen i Hillerød, yoga i Hillerød, her har jeg undervist et utal af forløb, klasser og workshops.

Jeg holder selv fast i en yoga- og meditations praksis hver dag (mest astanga yoga og yin yoga), for når jeg har det, så har jeg den allerbedste udgave af mig selv og har det godt i både krop, sind og sjæl.

Jeg har adskillige yogalæreruddannelser indenfor yogaformerne restorativ, astanga, yin og gravidyoga. Derudover har jeg et utal af yoga workshops og forløb bag mig, lige som jeg hvert år deltager på kurser og workshops med undervisere der kan hjælpe mig i min praksis.

Jeg glæder mig til, at se dig på et af mine yoga-forløb eller workshops♡♡♡♡♡

Namaste

Mie Fabricius
"Jeg elsker, hvordan Mie's stemme lynhurtigt kan få mig guidet ind i ro"
yoga
Tine
Sygeplejerske
"Mandag aften er min selvforkælels-aften, jeg nyder de blide yin yoga stillinger og hygger mig med de andre deltagere på forløbet"
yoga
Henriette
Designer
"For mig er det at være stille og finde roen en udfordring, derfor er jeg Så glad for, at jeg har fundet Yin & Meditation, så jeg hver mandag kan finde en ro der også breder sig til de efterfølgende dage".
yoga
Kasper
Tømrer